De ce ar trebui să studieze copilul meu în străinătate?


Provocările unice cu care se va confrunta într-un spațiu socio-cultural nou și experiențele inedite trăite într-un mediu multilingvistic îl vor maturiza și responsabiliza mai devreme decât pe cei aflați la studii în țara de origine.

Într-un sistem educațional competitiv, care pune accent pe stimularea creativității și exprimarea opiniilor prin argumentare, chiar dacă acestea nu sunt în acord cu cele ale profesorilor, adolescentul devine interesat de training-uri de dezvoltare personală și profesională, dornic să se implice în viața comunităților existente în cadrul facultății și să inițieze proiecte în calitate de student internațional.

Perspectivele angajării după absolvire vor crește, iar perfectarea limbii în care va studia, îi vor spori șansele unei cariere la nivel global.

Se va întoarce acasă cu un nou status, cel de cetățean universal, responsabil și dornic de a genera schimbare în țara să, o persoană independentă și mult mai tolerantă față de diferențele etnico-religioase, și nu numai.

Lista de întrebări rămâne deschisă, nu ezită să ne contactezi! Suntem la un AcademiCall distanță!