De ce AcademiCall


Education-Slider

Din cauza faptului că la momentul în care am decis să urmez acest drum, nu am deținut informațiile necesare astfel încât să pot obține rezultate maxime în timp util și cu resurse financiare reduse.

Acum, ulterior dobândirii statusului de student internațional și a unei experiențe interculturale într-un mediu multicultural, am reiterat ideea și necesitatea realizării unei platforme online interactive care să filtreze cantitatea de informații disponible, adesea neactualizate și necorespunzătoare cu privire la studiul internațional.

Deoarece am identificat necesitatea unei informări structurate referitoare la studiile universitare și post-universitare în străinătate pentru tinerii care își doresc să descopere sistemul educațional al unei alte țări decât cea de origine, indiferent de aria de interes.

Pentru că fiecare decizie trebuie să fie asumată pe termen lung, pe mai multe paliere, astfel încât, după o anumită perioadă de timp să nu se dovedească a fi riscantă sau neinspirată.

De aceea, avem mai multe răspunsuri viabile la întrebările tale și la nelămuririle părinților tăi. În spațiul AcademiCall vei identifica resurse utile de diferite tipuri, abordând subiecte la

 care probabil nici măcar nu te-ai gândit și  informații structurate ușor accesibile pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii.

Fiindcă am colectat idei, am acumulat cunoștințe, am însumat experiențe și am reunit expertize – totul pentru a amplifica plusvaloarea misiunii noastre de a oferi acces gratuit la consiliere educațională adecvată profilului fiecărui aplicant.

Datorită faptului că îți putem facilita inițierea unui dialog deschis și o comunicare eficientă cu universitățile tale de interes.

Pentru a te ajuta să identifici și să beneficiezi de cele mai inspirate idei, oferte și oportunități academice și de dezvoltare personală prin intermediul educației formale și non-formale, cu destinația unui viitor profesional la nivel global.  

Intrucât deținem cunoștințele și resursele utile pentru realizarea unui dosar de aplicație de succes.

Căci vrem să împlinim vise educaționale indiferent de grandoarea acestora astfel încât să îți atingi potențialul maxim și să descoperi  un mediu academic dinamic, competitiv și multicultural.

În plus, dacă nu te-am convins încă și dacă răspunsurile tale la următoarele întrebări sunt afirmative, înseamnă că într-adevăr ai nevoie de echipa AcademiCall!

  • Te-ai săturat să petreci ore în șir căutând informații cu privire la studiile în străinătate?
  • Ai obosit  să le raspunzi  repetitiv părinților tăi că nu știi sau nu te-ai hotărât ce anume vrei să studiezi după absolvirea liceului?
  • Nu găsești resursele și soluțiile valide adecvate căutărilor / nevoilor și  profilului tău cât și îngrijorărilor părinților tăi?
  • Ți se pare complicat să alegi programul educațional potrivit pentru tine?
  • Consideri că ți-ar fi utilă părerea altcuiva cu experiență și că ai nevoie de răspunsuri informate la întrebările tale?

Hai să ne cunoaștem și să pornim  aventura educațională spre reușita ta în plan universitar global!

Lets turn you into an… Unicorn! Dream of turning yourself into an unicorn? Dare going global!