Cunoaște-ne!


inorog650x650

Educația este una dintre cele mai importante valențe umane, contribuie la conturarea, definirea și formarea identității noastre, ne influențează majoritatea aspectelor vieții și ne formează modul cum acționăm, gândim și simțim.

Educația reprezintă evadarea din liniștea propriei minți, prin cunoastere, spre autocunoastere.

Este o evadare asumată, însoțită de disciplină, instruire si multe ore de studiu individual.

Educația este forța, iar tu ești energia și împreună puteți defini un perpetuum mobile de învățare și schimbare continuu, adaptat în permanență nevoilor specifice individuale  în contextul cerințelor globale actuale.

AcademiCall a început din dorința de a contribui în mod constant, semnificativ și sustenabil la identificarea, diseminarea și multiplicarea informațiilor despre studiile internaționale.

AcademiCall  este un inorog modern și policrom, cu superputeri care te așteaptă să  explorezi și să descoperi alături de el lumea oportunitățile și provocările educaționale internaționale.

Va fi alături de tine și împreună veți depăși orice obstacol, te va încuraja să aspiri la cel mai îndrăzneț vis educațional. Vei dobândi puterea de a deveni un exemplu inspirațional și motivațional!

AcademiCall a fost creat din și cu pasiune, din dăruire pentru cei care își doresc și nu îndrăznesc, din respect pentru cei care muncesc și nu reușesc, din admirație pentru cei care au izbutit dincolo de limite și încearcă cu stăruință și năzuință să genereze schimbare pentru a clădi un viitor mai bun.

Trebuie să înțelegi că toată puterea lui magică depinde de voința și ambiția ta iar noi îți acordăm sprijinul și îndrumarea noastră pentru a-ți fi de bun augur și pentru a te încuraja să (re)descoperi forța interioară de a realiza propriul tău ocol al lumii educaționale.

Ești gata pentru EDaventură?