Ce se spune despre noi?


imagine-rotunda

 

Elena Oana Trandafir, studentă anul II de studiu la programul de Traducere și Interpretare în limba spaniolă, engleză și germană la Universidad Pablo de Olavide, Sevilla (Spania) și candidată pentru transfer în ultimul an de studiu la University of Middlesex, Londra (Marea Britanie), la o specializare similară.

***

Am fost consiliată de cei de la AcademiCall în vederea pregătirii dosarului de transfer de la Universitatea Pablo de Olavide din Sevilla la University of Middlesex din Londra.

AcademiCall reprezintă pentru mine o bogată sursă de cunoaştere şi profesionalism, care dezvoltă atât latura profesională, cât şi pe cea personală a celor ce se încumetă să îndrăznească să își maximizeze potențialul.

De aceea, cred cu tărie că AcademiCall oferă un mediu precoce autodepășirii personale și te învață să găsești cheia succesului. Reprezintă o sursă inspirațională generatoare de idei și oportunități; te învață ce înseamnă a lucra cu pasiune şi a-ţi dezvolta un spirit critic şi analitic, printre altele.

Super profesionalism și pasiune!”

***